ساده ترین رسپی کیک بستنی

مواد لازم:
- بستنی (به طعم دلخواه): ۶۰۰ گرم
- بیسکویت پتیفار (یا بیسکویت ساده): ۲۵۰ گرم
- کره ذوب شده: ۱۰۰ گرم
- خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
- شکلات یا ترافل شکلاتی (اختیاری): به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. پایه کیک:
- بیسکویتهای پتیفار را در یک مخلوطکن بریزید و پودر کنید.
- سپس کره ذوب شده را به بیسکویتها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یک مخلوط خمیری شکل بگیرد.
- این مخلوط را در ته یک قالب کیک فشرده کنید و با قاشق یا کف دست آن را صاف کنید. (بهتر است قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید تا راحتتر خارج شود.)
2. لایه بستنی:
- بستنی را از فریزر بیرون آورده و بگذارید کمی نرم شود.
- بستنی نرم شده را روی لایه بیسکویت بریزید و با قاشق یا کاردک صاف کنید.
- میتوانید لایههایی از شکلات یا ترافل شکلاتی را هم بین بستنی اضافه کنید.
3. لایه خامه:
- خامه صبحانه را با همزن برقی به هم بزنید تا کمی افزایش حجم پیدا کند و سبک شود.
- خامه را روی لایه بستنی قرار دهید و دوباره با کاردک صاف کنید.
4. سرو:
- کیک را به مدت حداقل ۴ ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملاً فریز شود و سپس آن را برش بزنید و سرو کنید.
نکات:
- میتوانید از انواع طعمهای بستنی و بیسکویت استفاده کنید.
- این کیک را میتوانید با میوههای تازه، شکلات مایع یا سس کارامل تزئین کنید.